50 44 32 00

Vi sørger for vinduespoleringen i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn


Kontakt os for et godt tilbud på vinduespoleringen

Kontakt os

Vinduespolering / vinduespudsning i Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Så overlad opgaven til Pro-Services professionelle vinduespudsere.

På den måde er du sikret en grundig og fejlfri rengøring uden striber og helligdage på ruderne. En travl hverdag betyder for mange, at vinduespudsningen ender bagerst i rækken af rengøring, idet opgaven kan virke uoverskuelig. Det naturlige lys kan have svært ved at trænge igennem snavsede vinduesruder, hvilket kan betyde at hjemmet virker dunkelt.

 

Der er mange fordele ved at overlade vinduespudsningen til de professionelle. Hos Pro-Service anvender vi særligt udvalgte redskaber og produkter, som sikrer skinnende vinduer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Pro-Service sidder vi klar til at give et uforpligtende tilbud på vinduespolering.

Kontakt os via telefon 50 44 32 00, for nærmere aftale.

Grøn vinduespolering / vinduespudsning

Pro-Service har mere end 20 års erfaring med miljørigtig og svanemærket rengøring, hvilket også afspejles i vores vinduespudsning.

Vi leverer bæredygtig vinduespudsning, hvilket betyder at vi altid arbejder på at mindske vandspild, samtidig med vi anvender miljøvenlige produkter under vinduespudsningen.

Kunden i fokus

Hos Pro-Service har vi altid kunden i fokus, hvorfor vi sætter en ære i at vores kunder trygt kan overlade arbejdet til os.

Vi går ligeledes meget op i at opfylde vores kunders ønsker bedst muligt, hvorfor vi altid  kan tilbyde en skræddersyet model, der dermed sikrer en optimal løsning.

Leveret af